31 januari 2012

31 januari

Det har inte hänt sådär jättemycket sedan sist!! Samuel börjar mer och mer att lära sig krypa och sitter själv längre stunder.. Han börjar även att ta tag i sängkanten och drar sig upp (dock inte sittandes/stående än) så snart blir det nog dags att börja fundera på att sänka sängen, men också att införskaffa en grind till trappan (på grund av krypandet)!

Miki har blivit uppsagd från sitt jobb eftersom det är kallt/vinter och fryser ute och det gör att det inte finns så mycket jobb och företaget har inte råd att ha kvar dom (han och 7 andra blev uppsagda). Men han har igår och idag ringt runt till olika mur företag och har eventuellt hittat ett företag som kanske behöver honom!! Han skulle höra av sig igen om en vecka, så vi håller tummarna!!

Idag har jag haft halva klassen på praktiken i svenska och sen andra halvan i matte (ensam utan handledaren i klassrummet) och i morgon blir det svenska med den grupp som inte hade svenska idag!! Första veckan gick superfort och jag hann knappt att reagera känns det som och det känns även som att denna veckan kommer gå minst lika snabbt, med tanke på att det är onsdag i morgon!

(ena bilden är från i lördags när vi var hos mina föräldrar och spelade kort och Samuel ville hjälpa pappa att dela ut korten. Den andra bilden är från i söndags när han hade på sig en body som vi fick från banken när vi bytte till deras bank)

1 kommentar: